تداوم خدمات درمانی در کرمانشاه با روحیه‌ای جهادی / انجام بیش از ۵ هزار دیالیز و تولد ۶۱۰ نوزاد در روزهای اخیر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تداوم ارائه خدمات درمانی در استان با وجود شرایط دشوار و آسیب به برخی زیرساخت‌ها خبر داد و گفت: کادر سلامت استان با روحیه‌ای جهادی تلاش می‌کنند چراغ درمان و امید برای مردم روشن بماند.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کرمانشاه ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تداوم ارائه خدمات درمانی در استان با وجود شرایط دشوار و آسیب به برخی زیرساخت‌ها خبر داد و گفت: کادر سلامت استان با روحیه‌ای جهادی تلاش می‌کنند چراغ درمان و امید برای مردم روشن بماند.

دکتر سروش در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه درمان استان از ۹ تا ۲۳ اسفندماه و همزمان با جنگ تحمیلی امریکا و رژیم صهیونی اظهار کرد: با توجه به حساسیت درمان بیماران خاص، در این بازه زمانی پنج هزار و ۳۲۷ مورد دیالیز و ۸۸۹ مورد شیمی‌درمانی برای بیماران در مراکز درمانی سطح استان انجام شده است.

وی افزود: در راستای ارتقای کیفیت خدمات درمانی، تجهیزات جدیدی نیز در مراکز درمانی استان به بهره‌برداری رسیده که شامل یک دستگاه دیالیز، چهار دستگاه مانیتورینگ، چهار دستگاه ونتیلاتور و دو دستگاه دی‌سی‌شوک است که هم‌اکنون در چرخه خدمت‌رسانی قرار گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به آسیب‌های وارد شده به برخی زیرساخت‌های درمانی استان ناشی از جنگ تحمیلی دشمن ، گفت : در پی حملات اخیر، بیمارستان صحرایی شهرستان ثلاث باباجانی دچار تخریب شد، اما با بهره‌برداری از بیمارستان جدید این شهرستان، ارائه خدمات درمانی به مردم مقاوم ثلاث باباجانی بدون وقفه ادامه دارد .

دکتر سروش همچنین از ثبت تولدهای جدید در استان خبر داد و تصریح کرد: در این مدت ۶۱۰ نوزاد حاصل ۵۹۶ زایمان در مراکز درمانی استان متولد شده‌اند که نشان‌دهنده تداوم خدمات‌رسانی در حوزه سلامت است.

وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر سلامت استان گفت: مجموعه سلامت کرمانشاه با روحیه‌ای جهادی در تلاش است تا حتی در سخت‌ترین روزها نیز خدمات درمانی را به بهترین شکل به مردم نجیب استان ارائه دهد و امید و آرامش را در جامعه حفظ کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha